Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte: yoox.comA very stylish yoox

0d1c448977fb5ca2a4f744633e37f61d Imbracaminte: yoox.com

Un website plin de stil, Yoox.com este un site italian (dar cu informatiile scrise in limba engleza) ce ofera haine designer la preturi foarte bune. Printre brandurile prezente in site se gasesc: Dolce & Gabanna, Fornarina, Moschino, Diesel, DKNY, Gucci, Galliano, Cavalli, Moschino, Stella McCartney, Versace si chiar Yamamoto cel promovat de Irinel.
Sistemul de cautare este foarte bine pus la punct, poticauta chiar si dupa culoare – si in plus exista si citeva acesorii, carti sau obiecte de mobilier in aceeasi nota ca site-ul. Preturile la haine pleaca de la 30 €.

taxe vamale zero Imbracaminte: yoox.comLimba: Engleza
Cost livrare: 29 €
Accepta: credit card
Tara: Italia
Link: www.yoox.com


2 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


  • preotesoiu a spus:

    as vrea sa fac cumparaturi de pe yoox dar nu stiu cum pt ca am vazut ca romania nu este acceptata ma puteti ajuta?

  • Cumparaturi: Imbracaminte: luisaviaroma.com (magazin online) a spus:

    […] via Roma este un boutique cu sediul real pe Via Roma, in Florenta. Foarte asemanator cu Yoox,  comercializeaza imbracaminte de lux Burberry, Dolce & Gabanna, Givenchy, Kenzo, Roberto […]

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.