Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Educatie, limbi straine: rosettastone.comSo, how do you say…

rosettastonecom Educatie, limbi straine: rosettastone.com

Rosetta Stone Educatie, limbi straine: rosettastone.com este un program complet diferit de invatare a unei limbi straine.

Partea geniala a procesului de invatare consta in folosirea imaginilor pentru a te invata cum sa asculti, sa vorbesti si sa scrii – spre deosebire de majoritatea programelor de invatare a limbilor straine care folosesc traducerea ca metoda. Asa ca, in timp ce inveti noua limba, vei asocia noile cuvinte, fraze sau constructii gramaticale direct cu fotografiile – in loc sa traduci in gind cuvintele in limba ta materna.

Folosind aceasta metoda, marea majoritate a persoanelor pot folosi unul din programele Rosetta Stone Educatie, limbi straine: rosettastone.com indiferent de limba materna, eliminind un mare neajuns al programelor de invatare a limbii. (via Cool Tools / Lifehacker)

Limba: Engleza, Franceza, Germana, Italiana si inca alte 28 de limbi
Accepta: credit card
Tara: SUA
Link: Rosetta Stone

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.