Magazine online - doilei.ro | Pagina principala


Imbracaminte, sport: eastbay.comEchipament de sport

EB Running 468x60 Imbracaminte, sport: eastbay.com Imbracaminte, sport: eastbay.com

27 februarie 2009: Promotie la Eastbay – 15% reducere la orice comanda de peste 75 de dolari – foloseste codul LKS19M55 la sfirsitul comenzii.

Un magazin ce nu are nevoie de prezentare, Eastbay este de obicei cuvintul care se aude imediat dupa cuvintul “comenzi…”. Comenzile le puteti face si singuri, iar produse aveti de unde alege – Eastbay Imbracaminte, sport: eastbay.com se lauda cu aproximativ 30.000 de produse in catalogul online, printre care si pantofii sport la preturi mult mai mici decit in Romania.
Sectiunea de reduceri se cheama outlet si este locul unde puteti gasi adidasi la 30 de dolari.

Limba: Engleza
Cost livrare: 55 $ + 2$ pe fiecare produs
Accepta: credit card
Tara: SUA
Link: www.eastbay.com

3 persoane si-au spus parerea despre acest magazin. Tu ce crezi?


 • gherghisan george a spus:

  am inteles k nu se pot face comenzi dp acest site cu cardul ci doar prin wu.e adevarat?

 • magazine online - doilei.ro a spus:

  Bineinteles ca se poate comanda cu cardul. Eastbay are o promotie acum – 15% reducere la orice comanda de peste 75$ – foloseste codul LKS19M55

 • Andrei a spus:

  Am incercat sa ma inregistrez pe eastbay.com, dar in procesul de inregistrare, la rubrica unde trebuie aleasa tara din care provii, surpriza, Romania nu este printre ele. Asta inseamna cumva ca magazinul nu livreaza in Romania?

  Si inca ceva…Pe site spuneti ca pretul livrarii este de 55 de dolari plus 2 dolari pe produs. Nu stiu de unde ati luat aceste date, dar pe site-ul eastbay.com pretul de livrare pentru international shippings este de 25 de dolari. Acesta este singurul lucru specificat de ei.

Adauga un comentariu

Daca ai cumparat de la acest magazin online sau ai intrebari despre articol, te rugam sa adaugi un comentariu folosind formularul de mai jos. Multumim!

Atentie: Comentariile sunt verificate de administrator si vor aparea in pagina dupa aprobare. Nu trimiteti acelasi comentariu de mai multe ori.